Βιογραφία

Η Ανθή Καμαριώτη (Asrai), γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1976 και ξεκίνησε από μικρή ηλικία το μπαλέτο, τους παραδοσιακούς χορού,ρυθμική γυμναστική και τη γιόγκα. Μεγάλωσε μέσα σε μουσικούς και χορευτές και ήρθε σε επαφή απο πολυ μικρή με την ινδική κουλτούρα μέσω της μητέρας της.

Μετακόμισε το 2001 στην Ισπανία και στην διαρκεια 10 χρόνων διαμόνης της στην Γρανάδα παρακολουθούσε εβδομαδιάια  μαθήματα και εντατικά σεμινάρια Oriental, Χορού της Κοιλιάς  με της αξιόλογες δασκάλες : Aixa Laxmi, Rosa Sebastian ,Estefania Garcia, Naima Kali, Mariem, Maite Lopez, Samira Stella μεταξύ άλλων. Παρακολούθησε εντατικά σεμινάρια με μαέστρους της κατηγορίας της Nesma (μέλος του μπαλέτου του Masmoud Reda), της τουνέσας Narjess Montasser, του Αιγύπτιου Zaza Hassan , Zuel, Sadie (Bellydance Superstars) και άλλους.Έκανε μπαλέτο για ενδυνάμωση με την Ρωσίδα Ekaterina Grudstina contemporáneo με την Azuzena Moreno, Flamenco με την Chua Alba Eva Manzano και Gypsy Nomad Dance με την Joana Gea. Εκανέ 2 χρόνια τις Πανεπιστημιακές σπουδές στον κλασσικό ινδικό χορό Kathak του University of Dance and Music Allahbad (Ινδια), Bharatanatyam και Odissi ,Bollywood Lida Alegria. Εχει μέινει ενα διαστημά στο Varanasi της βόρειας Ινδίας παρακολουθώντας ιδιαίτερα εντατικά μαθήματα με τον μεγάλο χορευτή Vishal Khrisna εμπλουτίζοντας της γνωσης της στον ινδικο χορο.

Ξεκίνησε να παραδίδει μαθήματα Oriental το 2004 στην Ισπανία και να ασχολείται επαγγελματικά με τον ινδικό χορό το 2009.

Το 2012 μετακόμισε στη Θεσσαλονίκη. οπου ζει και εργάζεται παραδίδοντας μαθήματα χορού Bollywood, Kathak και Oriental σε συνεργασία με διάφορες γνωστές σχολές.Επίσης εδώ και 3 χρόνια παραδίδει μαθήματα στο ‘’Λαικό Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης’’ .Έχει διοργανώση ταχύρυθμα σεμινάρια σε Αθήνα, Θεσσαλλονίκη, Κύπρο, Γιάννενα, Βέροια και Σέρρες ξεκινόντας το  2011 και συνεχίζοντας μέχρι σήμερα.

Συμμετέχει σε πολλές παραστάσεις και φεστιβάλ στην Ελλάδα,Κύπρο και Ισπανία σε συνεργασία με αξιόλογους χορευτές και μουσικούς.Μαζί με την χορογράφο Joana Gea δουλέυουν πάνω σε ένα project που σκοπό έχει να διαδώσει τους ινδικούς και τσιγγάνικους χορούς σε διαφορες πόλεις τις Ισπανίας και Ελλάδας κ.τ.λ .Το γκρουπ τους ”Prema ” με χορευτές απο Ισπανία, Σκωτία και Γαλλία, ξεκίνησε απο το 2009 και μέχρι και σήμερα δουλέυει με παρουσίασης στις πόλης της Granada, Malagα, Torremolinos,Barcelona και πιο πρόσφατης το καλοκαίρι του 2014 οπου μαζί με την Joana Gea παρουσίασαν στη Θεσσαλονίκη το χορευτικό Show ”Luna Nomada ”.

Εχει δώσει συνεντεύξεις στα ισπανικά κανάλια Canal Sur για την εκπομπή ¨Salud al Dia¨και TG7 για την εκπομπή ¨Mirador de la Cultura¨ και στον ισπανικό ραδιοφωνικό σταθμό¨Happy FM¨ και στην ελληνική ΕΡΤ3 για την εκπομπή “Κοντραπούντο”.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Σπουδές στο χορό

1982 -1986: Κλασικό μπαλέτο στην αναγνωρισμένη σχολή της Λίλας Καφαντάρη στην περιοχή της Χαριλάου (Θεσσαλονίκη)

1984- 1988: Παραδοσιακούς χορούς της Θράκης και Μικράς Ασίας στον δήμο Πυλαίας (Θεσσαλονίκη)

2001- 2012: Χορό Oriental με της αξιόλογες δασκάλες : Aixa Laxmi, Rosa Sebastian ,Estefania Garcia, Naima Kali, Mariem, Maite Lopez, Samira Stella μεταξύ άλλων.

Παρακολούθησε εντατικά σεμινάρια με μαέστρους της κατηγορίας της Nesma (μέλος του μπαλέτου του Masmoud Reda) με την οποία τελείωσε την εκπαίδευσή της ως δασκάλα με επιτυχία , της τουνέσας Narjess Montasser, του Αιγύπτιου Zaza Hassan , Zuel, Sadie (Bellydance Superstars) και άλλους.

2006-2012: Kλασσικoύς ινδικούς χορούς Kathak , Bharatanatyam , Οdissi , Kalbelia και Bollywood.

2010-2012: Πανεπιστημιακές σπουδές στον κλασσικό ινδικό χορό Kathak του University of Dance and Music Allahbad (Ινδια)

2009-2012: Μπαλέτου με την Ρωσίδα Ekaterina Grudstina contemporáneo με την Azuzena Moreno

2009-2012: Flamenco με την Eva Manzano, Chua Alba


Eμπειρία ως δασκάλα

2004-2006: Μαθήματα Oriental στο γυμναστήριο Gimnasio Angel Escribano (Granada)

2006-2008:Μαθήματα Bollywood στην ακαδημία Academia de Baile Bailomanos (Granada)

2008-2009: Μαθήματα Bollywood στο Samira Stella Oriental Studio

2008-2009: Μαθήματα Oriental στο δημαρχείο του Albolote (Granada)

2010-2011:Σεμινάρια Bollywood στην σχολή Ναμα (Θεσσαλονίκη)

2009-2012: Μαθήματα Oriental και Bollywood στην ακαδημία Bailomanos (Granada)

2011-2012: Μαθήματα κλασικού Kathak στο δημαρχείο Centro Civico Albaizin (Granada)

2011-2012: Μαθήματα στην Granada και Σεμινάρια Bollywood στην Θεσσαλονίκη, Κύπρο, Βέροια, Ιωάννινα και Αθήνα.


Φωτογραφίες  με την Δασκάλα-Χορεύτρια Tasmin Melendez ,στην επόμενη με την Nesma και Aixa ,ακολουθεί η Asrai με την δασκάλα χορού Sadie.

Tasmin Melendez & Asrai Nesma_Aixa_Asrai Sadie-Asrai


Lida_Alegria -Asrai

Η Asrai με την Ινδή Mistri δασκάλα χορού Bollywood. Mistri-Asrai
Marival nieto & Asrai Η Asrai με την Marivel Nieto δασκάλα Salsa και ιδιοκτήτρια της Ακαδημίας χορού Bailomanos.

Τα σχόλια έχουν κλείσει.