Εγγραφές για το τμήμα Oriental

Εγγραφές για το τμήμα Oriental

Εγγραφές για το τμήμα Oriental

Οι εγγραφές για το τμήμα Oriental ξεκινησάν,

Ο χορός της κοιλίας ειναι για όλες τις ηλικίες, εκτος απο το να είναι μια καλη άσκηση για το σώμα, ειναι ενας υπέροχος τρόπος έκφρασης, διορθώνει την στάση του σώματος, γυμνάζει την κοιλιακή χώρα, τονώνει τους μυς, κάνει καλο στο κυκλοφοριακό στα άκρα και τις αρθρώσεις, μας δίνει επίγνωση του σωματος και των δυνατοτήτων του.

Το Belly Dance θεωρείται ένα από τα πιο αρχαία είδη χορού, καθώς η ιστορία του ξεκινά χιλιάδες χρόνια πριν στην Αίγυπτο. Σε τοιχογραφίες που χρονολογούνται από το 5000 π.Χ., καθώς φαίνεται, απεικονίζονταν χορευτές/τριες και πιθανόν σχετίζονταν με τις θρησκευτικές τελετές τους. Σύμφωνα με ιστορικούς, στην αρχαία Αίγυπτο ο χορός σχετιζόταν με τη γονιμότητα των γυναικών, ενώ κατά άλλους χρησιμοποιούταν ως μέθοδος για τη μείωση των πόνων της γέννας.

Στα εργαστήρια παρουσιάζουμε την τεχνική του Αιγυπτιακού χορού της κοιλία, μελετάμε τους αράβικους ρυθμούς, χορογραφίες, τα μυστικά του αυτοσχεδιασμού. Είναι ενας υπέροχος τρόπος έρθουμε σε επαφή με το σώμα μας και να τονώσουμε στην θηλυκότητα μας.

Ωράριο Τετάρτη και Παρασκευή 18.00- 19.00

Το τμήμα ξεκινάει την Τετάρτη 3 Οκτωβρίου, είναι μέχρι 8 ατόμων.

(Ο πολιτιστκός μας σύλλογος προσφέρει δωρεάν σε ολα τα μέλη του 1 ωρα γεμάτη Stretching την εβδομάδα για να ξεπλοκάρει το σώμα και να αποκτήσει ευλυγισία.)

Πολυχώρος ”Ενώ” Ερμού 11, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Εγγραφές και Πληροφορίες στα τηλ. 2310 22 24 36 και 69874720625

Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.

Τα σχόλια έχουν κλείσει.