ΚΥΜΒΑΛΑ, ΖΙΛΙΕΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ WORKSHOP

ZILLS ONLINE WORKSHOP

ZILLS ONLINE WORKSHOP

Διαδικτυακό σεμινάριο χορού Belly Dance με την Anthi Kamarioti
• Κυριακή 18 Απριλίου
Ωράριο
20.00- 21.30
Μέσω ZOOM!
Περιεχόμενο:
* Εισαγωγή με τους 4 βασικούς ρυθμούς.
* Σύνθετο ζέσταμα με κινήσεις χεριών και κορμού και βασικές στάσεις.
* Συνδυασμοί κινήσεων, μελέτη των παραλλαγών με τις ζίλιες.
* Ζίλιες combo.
- διάλειμμα 5 λεπτών -
* Και τέλος θα ενώσουμε όλα τα βήματα σε μια βασική ακολουθία με τις ζιλιες.
Χρειάζεστε άνετα ρούχα, στυλό και χαρτί για σημειώσεις, ζίλιες ή ξύλινα κουτάλια ή μικρα ποτηράκια. Αν δεν έχετε, δεν είναι απαραίτητο.
Βεβαιώσεις παρακολουθησεις.
Πληροφορίες και εγγραφές στο email:
natarajadancestudio@gmail.com
Η Ανθή Καμαριώτη (Asrai), γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1976 και ξεκίνησε από νεαρή ηλικία το μπαλέτο, τη ρυθμική γυμναστική και τη γιόγκα.
Μετακόμισε το 2001 στην Ισπανία και στην διάρκεια 10 χρόνων διαμονής της στην Γρανάδα παρακολουθούσε εβδομαδιαία μαθήματα Oriental, Belly Dance με τις αξιόλογες δασκάλες. Aixa Laxmi, Rosa Sebastian ,Estefania Garcia, Naima Kali, Mariem, Maite Lopez και Samira Stella.
Παρακολούθησε εντατικά σεμινάρια με χορογράφους τη Nesma (μέλος του μπαλέτου του Masmoud Reda), την τουνέσα Narjess Montasser, τον Zaza Hassan (Αιγυπτός), Zuel (Σεβίλη), τη Sadie (Bellydance Superstars).
Μαθήματα Bharatanatyam και Kathak ,Bollywood με την Lida Alegria, μπαλέτο με την Ρωσίδα Ekaterina Grudstina, Contemporáneo με την Azuzena Moreno, Flamenco με την Chua Alba και Eva Manzano .Gypsy Nomad Dance με την Joana Gea.
Μεσω της σχολης ´´Nataraja´´ στη Μαδρίτη πραγματοποίησε για 2 χρόνια τις Πανεπιστημιακές σπουδές της στον κλασσικό ινδικό χορό Kathak του University of Dance and Music Allahbad (Ινδια). Έμεινα στο Varanasi της βόρειας Ινδίας παρακολουθώντας ιδιαίτερα εντατικά μαθήματα Kathak με τον Vishal Khrisna . Μελέτησε Rajasthani Dances με την Gulabo Sapera και την Raki Kalbelya.
Μαθήτρια ινδικής ρυθμικής του μουσικολόγο Σάκη Λαιο.
Το 2012 μετακόμισε στη Θεσσαλονίκη όπου ζει και εργάζεται παραδίδοντας μαθήματα χορού Bollywood, Kathak και Oriental . Συνεργάστηκε για 4 χρόνια με το ‘’Λαικό Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης’’ . Παρέδωσε σειρά σεμινάρια σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Κύπρο, Γιάννενα, Βέροια και Σέρρες.
Συμμετέχει σε παραστάσεις και φεστιβάλ στην Ελλάδα, Κύπρο και Ισπανία σε συνεργασία με αξιόλογους χορευτές και μουσικούς.
Παραδίδει εργαστήρια Belly Dance, Ινδικού Χορού Kathak, Odissi , Kalbelia, Bollywood και Ολιστικού Χορού σε Ισπανία και Ελλάδα μέσω του πολιτιστικού συλλόγου Ινδικών, Αιγυπτιακών και Τσιγγάνικων Χορών ”Nataraja” και του ‘’Estudio Nomada’’ σε συνεργασία με την Joana Gea.
Έχει δώσει συνεντεύξεις για τον ινδικό χορό στα ισπανικά κανάλια Canal Sur για την εκπομπή ¨Salud al Dia¨και TG7 για την εκπομπή ¨Mirador de la Cultura¨ , στον ισπανικό ραδιοφωνικό σταθμό¨Happy FM¨ και στην ελληνική ΕΡΤ3 για την εκπομπή “Κοντραπούντο”.
Τελευταία συμμετείχε στην Διεθνή Εκθεση Θεσσαλονίκης 2019 με χορευτικά. Έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό EXRPOSED της Helexpo στον δημοσιογράφο Ευθύμιος Σαββάκης με τίτλο «Το Bollywood είναι ένας χορός χωρίς όρια».
Η Μαρία Μαυρίδου στο ArtPlayGr έγγραψε άρθρο για την Asrai με τίτλο «Ο χορός είναι η ουσία της ζωής μου» (Διαβάστε το άρθρο εδώ: http://artplay.gr/…/asrai-o-choros-ine-i-ousia-tis-zois…)
Συνέντευξη στον Γιάννη Φραγκούλη για το Bollywood στο Film & Theater (http://www.filmandtheater.gr/?p=3980) και thessalonikinfo άρθρο . Διαβάστε εδώ http://www.thessalonikinfo.gr/?p=1794.

Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.

Τα σχόλια έχουν κλείσει.