Σύλλογος Χορού Asraidanza

Τι ειναι ο Σύλλογος Asraidanza

Ο Σύλλογος Asraidanza είναι ένας νεοσύστατος σύλλογος μη κερδοσκοπικός, που δημιουργήθηκε με σκόπο να να συγκεντρώσει μία μεγάλη ομάδα ατόμων, που ενδιαφέρονται για τον χορό, συγκεκριμένα τον χορό Oriental (χορό της κοιλιάς) και τον Ινδικό Χορό (Bollywood).
Ιδρύθηκε το 2010 από μια ομάδα φίλων, διαφορετικών εθνικοτήτων, αλλά με κοινό σκοπό τον χορό.

Η ίδια ομάδα από το 2004 οργανώνει σεμινάρια χορού, δίνει παραστάσεις, κάνει αλλά και δέχεται μαθήματα χορού. Ανταλλάσουν ιδέες κια πρακτικές, αποκτόντας εμπειρία.
Η βάση του συλλόγου βρίσκεται στην Γρανάδα, αλλά αυτό δεν είναι καθόλου δεσμευτικό για κάποιον που δεν ζει στην Γραναδα, μίας και ο χώρος στον οποίο μπορεί να κινηθεί είναι η Ευρωπαϊκή Ένωση.

Γιατί ένας Σύλλογος

Η ίδρυση του συλλόγου Asraidanza στοχεύει στην κάλυψη διαφόρων αναγκών, όπως καλύτερη ενημέρωση, διαφήμιση, επικοινωνία και να δώσει έναυσμα στις νέες χορεύτριες να εκφραστούν. Αλλά και να προσελκύσει νέα άτομα που ενδιαφέρονται για τα συγκεκριμένα έιδη χορού Oriental & Bollywood, είτε να γνωρίσουν είτε να τα εξελίξουν, παρεχοντάς τους προσιτά σεμινάρια με δασκάλους υψηλού επιπέδου, οργανώνοτας φεστιβάλ. Και με όποιον άλλον τρόπο προταθεί.

Ο Σύλλογος δημιουργήθηκε για την εξέλιξη της δημιουργικότητας μέσω των χορών Oriental & Bollywood.

Τα μέλη του συλλόγου θα χουν έκπτωση στα μαθήματα, σεμινάρια και γενικότερα στις ενέργειες που διοργανώνει ο σύλλογος τόσο στην Γρανάδα, όπου εκεί είναι και η Βάση του, αλλα και σε άλλα μερη της Ευρωπαϊκής Ένωσης (Ισπανία, Ελλάδα).

Εγγραφή Μέλους

Αν θέλετε να γίνετε μέλη του Συλλόγου, συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία:

Όνομα (απαραίτητο)

Επίθετο (απαραίτητο)

Καλλιτεχνικό όνομα

Διεύθυνση

Τηλέφωνο

Το e-mail σας (απαραίτητο)

Θέμα

Το μήνυμά σας

Τα σχόλια έχουν κλείσει.