Εργαστήρια Bollywood Dance

4μηνος Κύκλος Εργαστηρίων Kathak Ινδικού χορού

4μηνος Κύκλος Εργαστηρίων Kathak Ινδικού χορού

4μηνος Κύκλος Εργαστηρίων Ινδικού Χορού Kathak στο κέντρο της Θεσσαλονίκης με την Asrai
Ξεκινάμε τη χορευτική χρονιά με ενα τετράμηνο μελετώντας τον κλασικο χορό Kathak. Τα εργαστήρια περιλαμβάνουν θεωρία και πρακτκή του αρχαίου χορού τς Βόρειας Ινδίας, μελέτη των μούδρας (κινήσεις των χεριών), ασκήσεις εκφρασεις του προσώπου και της θεατρικότητας, εξασκησή των taal ρυθμών της μουσικής.
Κάθε Σάββατο 19.00- 20.00
Εγγραφές στα τηλ. 2310 22 24 36 και 6984720625
Λιγα λόγια για την Asrai
Ξεκίνησε τα μαθήματα Ινδικού χορού στην Ισπανία με την Lida Alegria και την ινδή Mysti, μεσω της σχολης ´´Nataraja´´ στη Μαδρίτη πραγματοποίησε για 2 χρόνια τις Πανεπιστημιακές σπουδές της στον κλασσικό ινδικό χορό Kathak του University of Dance and Music Allahbad (Ινδια). Έμεινα για ενα διαστημά 2 μηνών στο Varanasi της βόρειας Ινδίας παρακολουθώντας ιδιαίτερα εντατικά μαθήματα Kathak με τον Vishal Khrisna . Συνεργάζεται και μαθαίνει ινδική ρυθμική τα τελευταία 4 χρόνια με τον Σάκη Λαιο.
Ξεκίνησε να παραδίδει μαθήματα το 2004 στη Γρανάδα, πήρα μέρος σε παραστάσεις και συνεργάστηκε με μεγάλες χορέυτριες της Ανταλουθίας.
Συνεργάστηκε για 4 χρόνια με το ‘’Λαικό Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης’’ . Εδωσε σεμινάρια και παραστάσεις σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Κύπρο, Γιάννενα, Βέροια και Σέρρες.
Εχει δώσει συνεντεύξεις για τον ινδικό χορό στα ισπανικά κανάλια Canal Sur για την εκπομπή ¨Salud al Dia¨και TG7 για την εκπομπή ¨Mirador de la Cultura¨ , στον ισπανικό ραδιοφωνικό σταθμό¨Happy FM¨ και στην ελληνική ΕΡΤ3 για την εκπομπή “Κοντραπούντο”.
Τελευταία συμμετέιχε στην Διεθνή Εκθεση Θεσσαλονίκης 2019 με χορευτικά και συνεντέυξεις.

Μένετε μακριά απο τη Θεσσαλονίκη και θέλετε να μάθετε Ινδικό χορό?
Ξεκινησαν On Line ιδιάιτερα και ομαδικά μαθήματα
Νέα ηλεκτρονική μορφή – Μαθήματα 2019- 2020
Μελετήστε τους Ινδικούς χορούς Kathak, Odissi, Kalbelia, Indian Fusion, Bhangra με έναν εξατομικευμένο και ευέλικτο τρόπο.
Γίνετε μέλος της online κοινότητας του NatarajaDanceStudio
Ξεκινάει ο πρώτος 3μηνος κύκλος On Line μαθημάτων Bollywood Dance, γίνε μέλος του Nataraja Dance Center, μάθε ινδικό χορό απο οποιο μέρος του κόσμου βρίσκεσαι επικοινωνόντας μαζι μας μεσω e.mail natarajadancestudio@gmail.com

Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.

Τα σχόλια έχουν κλείσει.